Uzziniet, ko jūsu deguna forma saka par jūsu personību, izmantojot šo viktorīnu

Paskatāties, kāds jums ir deguns, un mēs jums pateiksim, kāds jūs esat.

Jūsu deguna forma var izteikt noteiktas jūsu personības un iekšējās pasaules detaļas, un šajā viktorīnā mēs jums parādīsim, ko nozīmē jūsu deguns.

Plašajā personības analīzes pasaulē katrs sejas vaibsts satur potenciālu norādi uz cilvēka raksturu. Deguns ar dažādām formām un izmēriem jau sen tiek uzskatīts par smalku personības iezīmju indikatoru. Lai gan šis viedoklis var nebūt balstīts uz empīrisku zinātni, ir interesanti izpētīt kultūras un vēstures uzskatus, kas saista deguna formu ar noteiktiem personas rakstura aspektiem.

Uzmanīgi apskatiet attēlu un izvēlieties deguna formu, kas visvairāk līdzinās jūsu degunam. Ir svarīgi veltīt laiku, jo tas, ko mēs jums pateiksim tālāk, būs atkarīgs no pareizās izvēles.

Deguna numurs 1. 

Nūbijas deguna garums ir tā galvenā īpašība. Cilvēki ar šāda veida degunu parasti ir optimistiski, zinātkāri un ir labi kompanjoni un partneri. Viņiem ļoti rūp citu labklājība un viņi dara visu iespējamo, lai viņi justos ērti. Viņi ļoti uztraucas par apkārtējiem. Citi cilvēki vēlas ar viņiem sazināties. Viņi ir ļoti zinātkāri un vienmēr cenšas rast risinājumu problēmām.

Deguns Nr.2. 

Cilvēki ar šāda veida degunu parasti ir atturīgi, nepatīk piesaistīt uzmanību, ir praktiski un lojāli, taču reti runā ar pārliecību par savām jūtām un mēdz šķist noslēgti cilvēki. Viņi ļoti reti pauž savas jūtas.

Cilvēki ar šo deguna formu tiek uzskatīti par līdzsvarotiem, diplomātiskiem un ar spēcīgu estētisko izjūtu. Asociācija ar grieķu skaistuma ideāliem liecina par izsmalcinātu un kultivētu personību.

Šīs 4 zodiaka zīmes ir nepanesamas vīramātes. Vai jūs esat šajā sarakstā?

 

Deguna numurs 3. 

Cilvēki ar šo deguna tipu mēdz būt radoši un nesavtīgi, aizrautīgi ar visiem saviem mērķiem un uzdevumiem, aizstāvot savus principus un riskējot, lai tos sasniegtu. Viņi nebaidās kļūdīties un ir gatavi mācīties, upurējot sevi citu labā.

Deguna numurs 4. 

To sauc arī par romiešu degunu. Romiešu deguns, kam raksturīgs taisns tilts un neliels izliekums uz āru, vēsturiski ir bijis saistīts ar spēku un vadību. Cilvēki ar šādu degunu ir ļoti spilgtas personības, viņi ir dzimuši vadītāji, labi organizatori, godīgi un atbildīgi. Tiek uzskatīts, ka cilvēkiem ar šo deguna formu piemīt pārliecinošas un ambiciozas rakstura iezīmes. Pats termins “romiešu deguns” uzbur seno statuju un imperatoru attēlus, izraisot autoritātes un varas sajūtu.

Lasi arī: Tagad es gatavoju kāpostu tīteņi no Ķīnas kāpostiem un cepu tos cepeškrāsnī (tie izrādās maigāki nekā ar parasto kāpostu un ir vieglāk pagatavojami)

Lasi arī: “Mūs neinteresē ikviens Latvijas iedzīvotājs!” Jaunā VID vadītāja paziņo, kādos gadījumos kontrolēs skaidrās naudas plūsmu bankomātos

Viņi vienmēr sasniedz iecerēto un uzskata sevi par mērķtiecīgākajiem, kad runa ir par savu darbu. Tie ir izcili organizatori. Viņi ir godīgi, atbildīgi un strādīgi.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment